europanoord-amerikazuid-amerikaaziëafrikaoceaniëEuropaNoord-AmerikaZuid-AmerikaAfikaAziëOceanië


 

 

 

 

 

Welkom op mijn website,

Ik voel die behoefte om mijn reisverhalen te delen met anderen.

Het ultieme middel daarvoor is het internet natuurlijk. Vandaar dat ik mijn eigen website gecreëerd heb en ik al mijn reisverhalen, geïllustreerd met foto's en korte camcorderfilmpjes, geplaatst heb.

Ik trek rond zowel met de rugzak, per auto, per moto of per fiets. En meestal ben ik niet alleen op reis: vrouw, vrienden, broer hebben me al vergezeld.

Mijn schrijfstijl is eigenzinnig, soms doorspekt met woorden in het Oost-Vlaams dialect, soms informatief, soms verweven met 'werkelijk gebeurde stoten'.

Op basis van mijn reisverhalen op deze website heb ik in feb 2017 een boek gepubliceerd 'DE WERELD ROND'.
Relativering en situatiehumor zijn nog steeds de belangrijkste ingrediŽnten evenals waarheidsgetrouwe weergave van de feiten en de beschrijving van de natuur. Mijn beste foto's illustreren het boek.
De Oost-Vlaamse dialectwoorden (met een verklarende woordenlijst achteraan het boek) maken terug deel uit van het verhaal. Het is niet geschreven in de stijl van: op dag 1 gebeurt dit, op dag 2 dat, enz. Ik heb er een aaneensluitend verhaal van gemaakt per continent en dan per land. Iedereen die met mij meetrok, komt aan bod in het boek.
Het boek beslaat de periode 1994 - 2016. En ik heb de omstandigheden van toen zo ook neergeschreven wat - in het licht van vandaag - soms de wenkbrauwen doet fronsen of een lach op je gezicht zal toveren. Ja inderdaad, we hebben nog in het stenen tijdperk gereisd, in de jaren '90, zonder GPS, zonder smartphone, zonder digitale foto's.

Ik ben met de uitgeverij overeengekomen om mijn boek aan te bieden in hun webshop en de 'minimumprijs' aan te rekenen. Dit wil zeggen zonder vergoeding voor mij. Ik ben maar een hobbyschrijver en heb geen ambitie om een bijverdienste te organiseren. Door de kleurenfoto's in het boek, is de kostprijs wel iets hoger dan een normaal zwart-wit boek.
Je kan mijn boek bestellen op twee manieren:

1. Surf naar http://yanga.mijnbestseller.nl/books/115210
De prijs is 39 Ä plus verzendkosten.


2. Bestel het boek bij mij. Klik op 'contact' en stuur een mailtje naar info@martin-on-the-road.be

Hopelijk beleef je er plezier aan.

Martin De Paepe

Laatste reisverhalen:

Noord-Italië (Sept 2020) - klik hier
Oman (Jan 2020) - klik hier

Vietnam/Cambodja (Apr 2019) - klik hier
Zijderoute (Sept 2018) - klik hier
Thailand (April 2018) - klik hier

Laatste reisverhalen Citytrips:

Lissabon (okt 2019) - klik hier
Washington (mei 2012) - klik hier

New York & Niagara Falls (april 2012) - klik hier


PS: Eigenlijk heb ik mijn website laten creëren door TRIMConsult , waardoor ik mijn website zelf kan aanvullen en up-to-date houden.